Friday, 25 January 2008

Salsa & Fizzy

Olipa mukava kun pääsin näiden salsojeni ja Lizzyjeni kera kaapista ulos. Olen ostanut jossakin hyvin vahvassa mielenhäiriössä (varmaan sisäinen suloni oli sokaistunut lankojen halvasta hinnasta) aivan järkyttäviä lankoja.
Lizzyä (4 kerää, a50gr) löytyy pirteän oranssina sekä lisäksi vaalean haalean sinisenä muutama kerä. Lanka on 70% akryliä ja 30% nylonia..siis aivan "ihanaaa". Ja sen kaveriksi otin toiveikkaana Novitan yhtä pirtsakan Salsa langan jota on onneksi vain kaksi kerää (100%polyamidia), jos vaikka joku osaisi kertoa mitä ihmettä tälläisistä voi tehdä. "Valitettavasti" mitään isoa työtä ei pysty tekemään..mutta en millään raaskisi heittää noita ihan vaan menemäänkään.
Värit ovat sen verran "ei minua" että voisin tehdä niistä joko jotain tytölleni (10v) tai jotain mikä ei ole asuste (vaikka salsa-hattu päässä olisin varmasti aika hempukka) eikä oikein sisustusjuttukaan sillä väriskaala on liian raju meidän
ruskeanvalkoiseen kotiin. Otan iloisena vastaan kaikki ehdotukset..vai käytänkö vaan synttäripakettien päällä narun sijaan? Olisihan sekin tietysti yksi vaihtoehto :)

Ja olen erittäin valmis vaihtamaan, jos joku on innostunut näistä iloisista langoistani! Voin kaivaa loputtomasti hirviöitä kaapistani, sillä näitä on lisää..

4 comments:

Raisa said...

Salsa toimisi varmasti hyvinkin lahjapaketin kääreenä, ja voisithan kokeilla sitä myös pääsiäisaskartelussa! Virpomisvihtoihin saa kivasti väriä kiertämällä lankaa oksan ympärille, ja voisihan tuosta tehdä myös jotain tupsuja/ruusukkeita oksiin! (niksini muutaman vuoden takaiselta kiire-pääsiäiseltä...)

AnneV said...

Ai jukupätkä, Swatchilta on just tullut kellomalli, jossa on nuo värit, ja hiljattain näin Saksassa myös kengät, joissa oli yhdistetty oranssia ja pinkkiä. Hmm. Pitäisköhän mun tehdä sulle tarjous, josta ei voi kieltätyä. Tai voi muttei ehkä kannata.

http://www.1uhr.de/cgi-bin/dbstore_deta.pl?refnr=SUBK133G ja jos toi linkki ei toimi, niin sama tinytettynä http://tinyurl.com/2lm93q

särmä said...

Tulin tänne täysin ulkopuolisena kommentoimaan, mutta itselläni on niin positiivinen kokemus tuosta salsasta, etten voi jättää mainitsematta. Sitä on yllättävän helppovirkata ja se näyttää ainakin omaan silmään kivalta virkatuissa ympyröissä. Yhdistelemällä samansävyisiä lankoja voisi syntyä hauska matto tai kassi.

http://sariannan.blogspot.com/2006/04/olemassaoloilmoitus-kotosalla-olen.html

Pibu & Tinde said...

Kiitos Särmä, olin jo vähän luopunut koko ajatuksesta saada Salsasta mitään muuta kuin noista Raisan ehdottamia virpomisoksan koristeita. Mutta nuo ympyrät tosiaan saattaisi olla hauskoja ja keskelle nappi yms. sälää. Ihan kiva Idea! Oranssista langasta ajatukset ovat kääntyneet hatun suuntaan...semmonen kesäinen stetson stich'n bitch kirjassa saattaisi olla sopiva malli.

Mutta Annev en voi silti olla kysymättä millainen tarjous sinulla olisi ollut??
Tinde :D