Tuesday, 15 January 2008

Karvamonsteri

Hei. Minä olen Lotta ja minun lankavarastossani majailee viisi karvaista mörköä.


Ostettu vuonna nakki, kun pörröhuivit ja kissankorvapipot oli in. Ei oo enää, en kerta kaikkiaan tajua että mitä noista saisin aikaseks.

Ja vielä toinen:


Näette oikein, nämä on valmiit sukat, mutta en oo saanu kuvattua sitä 25 gramman nöttöstä, joka noista jäi. Universumin rumimmat sukat ja vielä jäi lankaaki! Argh. Tämän voin vaikka lahjoittaa eteenpäin, jos joku huolii.

Tässä siis haastetta, oma aivokapasiteetti on loppunu kesken jo aikaa sitten :). Tangot voin myös vaihtaa johonki vähemmän karvaseen ja vähemmän muoviseen lankaan, jos joku suostuu sellasesta luopumaan.

6 comments:

Raglana said...

Useimmat hirvitykset taitavat olla aika karvaisia tapauksia :-) Tarkennuksen vuoksi: siis onko tuota mustaa Tangoa viisi kerää?

Eräs tuttavani teki sohvatyynyjä Tangosta. Toinen idea voisi olla joku lelutyyppinen juttu, nalle tai muu eläin.

Siili- ynnä muita elukkalapasia on hapsulangoista tehty. Ehkä siiliin paremmin sopii vähän jäykempihapsuinen lanka.

TiinaV said...

Tää on paha.. Sain upotettua omat tangojämät (niistä kissapipoista yli jääneet) neulomalla niitä muiden samanväristen langanloppujen kanssa memories-ponchoksi.

Tässä kuva (ja uh, on se pahempi kuin muistin..)
http://www.flickr.com/photos/7638252@N08/439467670/

Raisa said...

Hmm, minä saattaisin jopa olla kiinnostunut karvaisista möröistäsi... haluaisitko muuttaa möröt esim. pariin perussukkalankakaunottareen? (jussi, 7v, nalle, varastoväreissä...)

Worstedknitt said...

Tosiaankin, lelu! Itsellä on mielessä ollut kutoa blogikissa Kollinroikale http://www.ullaneule.net/0305/ohjeet_kollinroikale.html

Siihen uppoaisi neljä kerää Tangoa.

Lotta said...

Lelua mäki niistä olin miettiny, mutta kieltämättä toi Raisan tarjous houkuttaa! Oonko ihan petturi ja mamis, jos heti vaihdan ne menemään? :)

Anonymous said...

tangohan taipuu sukulaismuksuille kettupuuhkaksi- tai haisuli-pehmoleluksi vallan mainiosti. mut oishan se vaihtokin jees- eikö langan kuuluisi saada kutoja joka tykkää kudottavastaan?