Wednesday, 16 January 2008

Kaksi kerää Cotton Brushia

Tervehdys, olen koodinimi Worsted Knitt, ja liityn joukkoon hurjaan!

Tässä olisi minun lankaparkani, joka tahtoisi kovin tulla neulotuksi, mutta kun en tiedä että mitä! Ei tämä itse asiassa niin kamalaa lankaa ole, kutittaa tosin ja väri on minkään kanssa yhteensopimaton turkoosi-valkoinen.

Nimi on Novita Cotton brush, ja minulla on sitä nämä kaksi kerää, siis 200 g. Ette usko mitä kaikkea langassa on! Se on ihan oikeasti sekoite villasta, mohairista, puuvillasta, viskoosista, akryylistä ja polyamidista. Neuloa se pitäisi koon 8 puikoilla.

Joku huivihan tästä voisi tulla? Apuva!

3 comments:

Sahrami said...

Minulla jostain löytölaarista löytämäni Cotton Brush päätyi osittain fifiksi. Se on ihan oikeasti lämmittävä huivi, tosin ei sitä julkisilla paikoilla sentään kehtaa käyttää.
Osittian, koska sitä haalenavaaleanpunaista jäi kai kerä, ja keltaista pari kerää. Ettei olis ollut vielä joku korallinpunainenkin...
Eli kohtalotoveri täällä ihmettelee edelleen sen langan kanssa.

Lotta said...

Oiskos Omppu-huivi (siis se Tikrun) tai sitte joku noista Crystal Palace Yarnsin huiveista? http://www.straw.com/cpy/patterns/
scarves/kidm-mist-lace-scarf.html on yks, minkä mallin mukaan kaveri teki ja tykkäs. (välilyönti siis pois välistä)

Minna said...

Miten olisi pipo ja kauluri -setti Knit on the netin (www.knitonthenet.com) uusimassa numerossa. Neuletiheyksistä en tiedä, mutta näyttää aika samantapaiselta langalta ainakin näin ruudun välityksellä katsottuna.