Friday, 29 February 2008

Luovutan!

Saviruukun värinen samettilankani pyörii lankakorissa eikä inspiroi minua lainkaan. Olenko mahdoton luuseri, jos kiikutan sen kuopukseni päiväkotiin ja mahdollisesti myöhemmin saan osan siitä takaisin kotiin lapsen tekemänä taiteena?

Mutta minulta eivät nämä hirviölangat tähän lopu! Miten olisi vaikka musta-harmaa Teddy Galaxi? (Kyllähän te kaikki tiedätte ilman kuvaakin, millaisesta karvahirviöstä on kyse?) Sitä on kaksi kerää ja vakaa aikomus tuhota se arpajaispalkinno(i)ksi herra esikoisen joukkueen hyväksi. Olisiko ehdotuksia, mitä siitä voisin kutaista? Teddyä on vielä lisääkin- yksi valkoinen ja kaksi mustaa kerää. Siitäkin voisin väsätä arpajaispalkintoja. Olen avoin myös vaihtoehdotuksille: voin vaihtaa kaikki tai osan Teddyistäni Johonkin Muuhun. Melkein mihin tahansa muuhun...

5 comments:

AnneV said...

Äläs ny, suomalainenhan ei luovuta! Ei sua tämmöisen kassin virkkaus kiinnosta? Mä yritän keräillä erisävyisiä samettilankoja että pääsisin aloittamaan sävykokeilut mut vielä ei oo tarpeeksi.
http://tinyurl.com/34gg4s

Raglana said...

Ootkos kokeillut inspiksen hakua ihan vaan testailemalla lankaa? Että selkenis mikä siinä ei toimi ja mikä taas sopisi paremmin. Lanka vaan puikoille tai koukulle, ja kokeilemaan.

Teddy Galaxikin käy - jos yhdistät sen tähän ruukuväriseen samettilankaan ;-) No vitsihän se, mutta siis ei kannata vielä ennen ensimäistäkään yritystä luovuttaa.

Mallineulekirja auki ja seikkailemaan! Sen vois otta siltäkin kannalta, että ylipäänsä tulee kokeiltua erilaisia mallineuleita. Vaikka hyvin vois toimia ihan perus-ainaoikeakin, ehkä diagonaalissa (ehkä tyyny?) tai hirsimökki-muodossa. Taikka aika herkullinen vois olla domino-tekniikkakin.

Jos värissä ei ole pahemmin vikaa, lanka vois olla torkkupeiton tms. pohjavärinä, monenlaisessakin mallissa. Ks. http://tinyurl.com/yucxza

Virkattu, reilu peruskassi ei olis ehkä hassumpi. Muita jämälankoja vois käyttää raitoina, ja herkutella väreillä, runsaasti tai niukasti, mikä omimmalta tuntuis.

teisa said...

Haluatko Anne osan samettilangoistani...? Voin lahjoittaa ;-)

Voisin kyllä kokeilla langan laukuksi virkkaamista- olen tehtaillut puuvillalanganjämistäni kasan patalappuja, eikä se virkkaaminen hullumpaa vaihteeksi olekaan. Vinkiksi: http://harmis.vuodatus.net (muistaakseni...) on Himppu mummun patalappuohje, tulee aika kivoja lappusia!

AnneV said...

Auts, auts... oon mää kans kauhee ihminen kun vihjailen ja johdattelen mutten täysin kerro missä mennään. Noh, mulla on itelläni menossa yks semmoinen hyshys-projekti, johon tuo sun oranssihtava samettilankasi voisi kans sopia hyvin. Oottele muutama päivä niin mä laitan siitä kuvia. Se on just semmoisessa välivaiheessa että siitä ei ihan vielä kantsi laittaa kuvia. Hihittelen täällä itekseni kun mulla on sen kanssa painiessa niin hauskaa. Ja jos et itse innostu aiheesta, niin mua itteäni kutkuttelee tehdä toinen samantyyppinen eli kyllä ne samettilangat vielä kohtalonsa löytää!

Kati said...

Teddy galaxystä saa tehtyä tosi kivan verkkoponchon. Niitä nimittäin väkersin novitan ohjeella toissa jouluna useammankin lahjaksi. On nopea tehdä ja lankaa menee melko tarkalleen kaksi kerää. =)