Friday, 1 February 2008

Baltian paholainen

Lomallahan tunnetusti on usein sekä moraali että lompakonnyörit löysällä. Tällaisen lomahumun vallassa tuli shopattua pari hyvin epämääräistä kerää Prima soft -lankaa Riiasta. Muistaakseni olin nauttinut messevän pelmenilounaan Pelmeni XL:ssä, joten hapanmaito- ja uppopaistorasvalla oli osuutta asiaan.

Lanka on periaatteessa ihan miellyttävän tuntoista, 60 % puuvillaa, 40 % akryylia. Ulkonäkö onkin sitten jotain ei tästä maailmasta.

Vähän jo virittelin ainaoikeinhuivia, mutta ei lähde. Natiaisslipariakin mietin, mutta väri on niin värikästä, että ei tuota voi mihinkään vaatteisiin yhdistää.

Kuka keksii tuhosuunnitelman 280 metrille tätä ongelmajätöstä?

7 comments:

Saara said...

Hmm... miten ois kirjoneule, jossa tuon yhdistäisi valkoiseen tai mustaan? Joku rauhoittava perusväri voisi tehdä tuosta räikeän sijasta raikkaan. :)

Raglana said...

Mistä näitä mielenhäiriöitä tuleekin... uppopaistorava ei liene ainoa aiheuttaja. Kyllä tuo vaatii toisen langan yhdistettäväksi. Miten olis vaikka Last-Minute Knitted Gifts:istä Chevron Scarf:

http://www.flickr.com/photos/floatingworld/2225518132/in/pool-chevronscarf/

KirsiÄr said...

Jotain chevronia minäkin ajattelin. Mutta miten pitää huivi kurissa niin ettei se lähde rullautumaan? Kuinka leveä ainaoikeinreunus tarvitaan? Ja tosiaan voisi ehkä raidoittaa johonkin toiseen lankaan yhdistäen...

Anonymous said...

Tiskirättejä! Pölyrättejä! Karamellin makua arkisiin askareisiin :D

hanka

Marja said...

Sama idis kuin Saaralla: yhdistä mustaa ja tee upea kirjoneule: lapaset, sukat ym

Tämmöinen on mun joskus toteuttavat listalla (mutta kun on neljä melkein valmista neulepaitaa esteenä ....)

aija said...

Musta tai valkoinenkin voivat kyllä saada värit loistamaan entistä iloisemmin...miten olisi esim. sininen tai jokin muu lnagassa esiintyvä väri? Siitä tulisi varmaan ihana Chevron!

Aino said...

My so called scarf sopis myös oikein hyvin, eikä rullaudu tai mitään. Enemminkin voi tulla panssaria ellei älyä käyttää tarpeeksi paljon paksumpia puikkoja. Kröhöm. Ravelryssa sillä ohjeella on tehty 2094 huivia, ja käytännössä kaikki monivärilangoista.