Thursday, 6 March 2008

Kesytetty hiphop

Hip Hop on kesytetty ja lopulta ilman pahempaa kiroilua.

Hirviömäistä langasta teki väri. Koska säkeet olivat löyhästi kiinni toisissaan, revin valkoisen säkeen raa´asti irti. Yhdestä kerästä se jo pieneltä pätkältä puuttuikin ja siitä inspiroidun.
En suosittele tätä kenellekään, sillä säkeiden erottaminen ei ole kovin mukavaa tai helppoa puuhaa.

Ohjeeksi nappasin Jatan MarioMyssyn ja se osoittautui kivaksi neulottavaksi. Silmukkamäärän tosin jouduin soveltamaan, koska lanka oli hieman paksumpaa.


Sininen myssy valmistui ensimmäisenä. Kulutus 62 g sinistä höttöä.

Ruskea valmistui toisena ja nieli 65 g lankaa.
Valkoinen valmistui viimeisenä ja siihen kului 65 g lankaa. Kaikissa myssyissä käytössä oli vitosen sukkapuikot ja kutosen 60 cm pyörö. Sain kaiken Hip Hopin tuhottua ja lopputulos on mielestäni onnistunut.

Mun piti lahjottaa tästä langasta muodostuneet tekeleet eteenpäin, mutta sisareni omivat jo ruskean ja valkoisen myssyn. Sinisen kohtalo ei ole vielä selvillä.

2 comments:

Raglana said...

Loistavaa! Todella hieno ratkaisu HipHopin kesytykseen, ja kaikki lankakin tuli käytettyä. Oikein kivan näköiset pipot!

stanna said...

Sinun innostamana ja varoituksista huolimatta minäkin kesytin hiphoppia. Mummoni keksi oivan keinon, lanka rullalle, sieltä aina pari-kolme metriä vapaaksi ja hakaneulalla kiinni rullaan sitten vain rulla pyörimään ja kaksi ihmistä kerimään irtoavia säikeitä omiin keriinsä. Ei hirveän nopeaa mutta irtosi tosi nätisti tällä konstin.