Tuesday, 4 March 2008

Hirviöstä pedoksi - GRÄYH!

Tämän verran lankaa mahtuu leijonan massuun - yli neljä kiloa!

Ei tullut kasarilangasta koiranulkoilutustakkia, tulikin langansäilytysleijona. En muista, mistä keskustelu sai alkunsa Tampereen neuletapaamisessa, mutta sen jälkeen oli ihan selvää ettei tästä voi tehdä mitään muuta kuin sohvaleijonan. Kiitos Raijalle ja Sadulle ideoinnista! Välillä kyllä näytti että tekeillä on Homer Simpson eikä mikään savannien kuningas, mutta pienen lobotomian jälkeen pääkin alkoi näyttää paremmalta.

700 grammaa Ruffinoa on täten käytetty, samoin hirveä kasa oransseja ja ruskeita jätelankoja. Strategisia kohtia on topattu rikkinäisillä polvisukilla ja sukkahousuilla, ja peto on virkattu ontoksi niin että kidasta voi tunkea sisään lankakeriä. And believe you me, tuohon massuun sitä lankaa mahtuu. Pistän lisää kuvia jahka ehdin leikkiä sen kanssa, mut nyt kaikki ylimääräinen aika menee taas ihan muissa touhuissa.

Niin että Teisa, virkkaa vaikka tälle tyttökaveri siitä samettilangasta!

9 comments:

Raglana said...

Iiiik! Siitä tuli ihana. Ilme on ihan "ANNA MULLE LANKAA!". Käpälät! Ja häntä! Korvat ja harja!

Huovutitko yhtään vai onko virkkaus sellaisenaan? Laita ihmeessä vielä tarkempaa kuvausta. Lobotomia kannatti, päästä tuli hyvä. Värihän on oikeesti keltaisempi, Homer tuli kieltämättä kallonmuodosta mieleen alkuvaiheessa.

Mun muistaakseni juteltiin virkkauksesta vaihtoehtona kun neulomalla tulis ei-niin-tuulenpitävää, sitten Satu heitti sen langansäilytysidean, eikä paluuta enää ollut.

tuijam said...

heh hee, hauskan näköinen, voin kuvitella kuinka tunget kätesi leijonan kitaan ja kiskot sieltä punaisenkirjavat sisukset (langan) ulos. Varo ettei lapsia ole lähettyvillä, saattaa tulla traumoja!

teisa said...

No joo! Lankani on ihan leijonan väristä. Räveltämöstä jo etsiskelinkin virkattua leijonaa, sillä ajatus jellonasta ei jättänyt rauhaan. Katsotaan nyt, saisiko sitä aikaan. En ole ollut kauhean innostunut virkatuista/neulotuista pehmoelukoista, mutta tämä ikään kuin osui ja upposi. Laitan idean maustumaan...

Elukkasi on upea!!!

Mari said...

Cool! Tuonne voi tunkea myös mörvelöt... BTW: onko oma blogisi muuttanut vai talviunilla?
kaivaten
Uskollinen Ihailija

Satu said...

OMG!!! Tosi mahtava! Näköjään hullujenkin ideoiden heittely kiteytyy joskus todelliseksi (eläinten)kuningasajatukseksi.

Äh, nyt mäkin haluun oman lankaleijonan, mutta sitä varten lankaa pitäisi taas OSTAA.

Punanen said...

Järettömän ihana! Mä en yhtään tykkää tylsästä isosta neliskanttisesta tyynynpäällisestä joka on syönyt paljon lankaa, jellona ois paljon kivempi! Mäkin tahtoo!

AnneV said...

Raglana: en oo (vielä) huovuttanu. Itse asiassa käväisi mielessä, että vois kokeilla karkealla harjalla harjaamista tuohon pintaan.

Tuijam: Mitähän lapset sanois siitä, että nykyään jellonan vatsan voi repäistä auki? Aattelin tosiaan nopeuttaa syöttö/hakuprosessia ja tein vatsaan aukon, jonka reunoissa on tarranauhaa - ei tartte tosiaan kerä kerrallaan kidan kautta kuljetella lankoja.

Teisa: löytyikö sieltä mallia?

Mari: ei oo muuttanu, ei blogi eikä emäntä... emmäätiä, en vaan saa otetta. Yks muka-olevanans tärkeä juttu jäi välistä, ja kun se taas olis toiminut johdatuksena seuraaviin, niin en nyt sitten oo kirjoittanu sinne mitään.

Satu: joo, mun lähellä ollessa pitää varoa esittämästä mitään hulluja ideoita - mä kun oon niin hullu että voin jopa ottaa ne todesta.

ja Punanen: vaikka tässä nyt oma lehmä onkin tukevasti ojassa, niin olen samaa mieltä. Jellona on ihan ehdoton langansäilytykseen. Tässä just päivänä muutamana ihmettelin kun lankaa oli muka hukassa. No kai sitä häviääkin näkyvistä ja unohtuu kun massuun mahtuu monta kiloa.

teisa said...

AnneV- Lion brand yarnsin sivuilla (kas kummaa!) on yksi virkattu jellonaohje, jonka löysin Ravelryn Toy-osastolta. En ole sen tarkemmin tutustunut, en ole saanut aikaiseksi rekkautua vielä. Mutta koko ajan ne samettilangat kummittelevat (tai ehkä ne karjuvat?). Pari pakkopullaa (arpajaispalkintoja esim.) ja palmikkoneuletakki pitää saada valmiiksi ennen kuin alan metsästämään leijonaa pelkällä virkkuukoukulla. Muutakin tehtävää olisi mielessä, mutta ans kattoo ny.

Raglana said...

Haa, lisää kuvia linssiluteesta. Aikamoinen Leijonaprinssi, ellei ihan Leijonakuningas ;-)

En kyllä arvannut, että sen massu vetäis ihan noin paljon lankaa. Aika rötväle, kun 4 kiloa lihaa ...eikun lankaa mahtuu ja lisääkin menis.

Satu: käviskö leijonalangaksi jämät, tulis enempi semmoinen lankatiikeri? Vaikka tää hirviölangasta tehty on kyllä komee :-)