Monday, 5 January 2009

Lanka, joka oli sittenkin vikaostos

Hirviöstä Kaunottareksi -knitalong kutsuu! Viheliäisin lankasi vapauttaa sinut onnistumisen paineista, sillä pilalle se ei voi mennä. Olet vapaa inspiroitumaan, suunnittelemaan, löytämään langan parhaimmat ominaisuudet ja tuomaan ne esiin, ja pelotta kokeilemaan vaikkapa jotain uutta.

Esittele kamala lankasi. Ehkä joku toinen keksii sille idean tai vaihdatte kammotukset keskenään, ja itse tai jonkun toisen tekemänä niistä syntyykin jotain kivaa ja kaunista. Vähemmän onnistunut lopputuloskaan ei harmita. Ehkäpä UFO-rumilus pääsee purkuun ja syntyy uudelleen kauniimpana kuin koskaan.
Värjää, yhdistä toisiin, koristele helmillä, applikoi tai mitä vain, kunhan lanka ei jää kerälle. Inspiraatiota ilman pelkoa langan pilalle menemisestä.

Aikaa vaikka koko vuosi, mutta aika ajoin
toteutuneet kaunottaret kisaavat äänestyksessä parhaimmasta muodonmuutoksesta.

3 comments:

Nicola said...

Hi WorstedKnit. Thanks for the comment on NicKnits. Nice to hear from you.

Yes, the Manos del Uruguay is gorgeous. Watch out for the completed hat!

All the best...happy knitting.

Piikkari said...

Rrrraglana. Ajattelin lähteä mukaan mutta tajusin että kiroilen liikaa. Saako tulla mukaan vaikka kiroilee? Jos vaikka itse piippaa kaikki ne kirosanat?

Raglana said...

Piikkari: oho, nyt vasta huomasin... joo, mukaan vaan, ja suosiolla voi piippailla. Jääpä jotain lukijan mielikuvituksen varaan, mikä voi olla paljon tehokkaampaa!